20130228

Fin dag med mina underbara vän Liz. Vi åkte till 1D word i MOOD gallerian, hon köpte en 1D one piece.
TACOBAR ♥ Sååååå gott och det var verkligen så länge sen jag åt det.
 

Funkar dessa tillsammans?

Jag har ett problem :s det är inget speciellt egentligen haha men iaf.. Jag absolut älskar Kenzas kollektion med Jofama och jag har länge velat köpa en av skinnjackorna och nu ska jag kanske göra det men jag tänkte också köpa Micheal Kors Jet Set Travel Tote. På den väska är det guld detaljer och på jackan är det silver dragkedjor :o Det passar inte ihop men min fråga till er är om det skulle spela stor roll? För då måste jag hitta en ny jacka som passar bättre med väskan xD Kommentera vad ni tycker, Aa tack på förhand ;)
 

Bra start på dagen

Helt klart den bästa starten på dagen på länge! Och det behövde jag, igår var ingen bra dag helt enkelt.. Deppigt :/ Det var därför jag bara gjorde ett inlägg :o Sorry :*

One Way or Another

Så jävla bra låt! Man mår bara så bra när man lyssnar på den bara såååå jävla mycket feel good känslor här nu asså ♥ Jag brukar egentligen inte lyssna på 1D men jag blev bara totalt kär i den här låten (det är en cover men iaf) Låten är med i Mean Girls så jag venne den är bara bra att lyssna på xD Många minner kommer fram.

Dagen Outfit

Jacka - Zara | Linne - Gina Tricot Väska - Mango | Jeans - Zara Skor - Hunter

Shopping

Från H&M

20130225

Kom precis hem till lägenheten ifrån att ha varit i stan med Sandra. Jag köpte en tröja, ett par örhängen och ett halsband.
Igår så var Julia och Leo här. Vet inte riktigt vad vi gjorde haha :D Vi typ snacka mycket och kollade på film, lyssnade på musik osv, funfun.

Väntar

Just nu är jag i lägenheten och väntar på att Julia ska komma. Vet inte riktigt vad vi ska göra :s Leo kanske kommer också men jag vet inte riktigt än.
Bild från idag när jag satt vid busshållplaten och skulle åka hit till lägenheten och det var så skönt där! Solen var så varm och jag ba "Hej Solen! dig har man inte sett på länge, jag har saknat dig." ♥ lol

Outfit

 
 
 

Saker jag köpte idag

Två dushkrämer från LdB och dem lukar hur gott som helt! Jag fick en av min mamma sen så ville jag köpa flera för dem lukar hur gott som helst, rekomenderar verkligen. Sen köpte jag lite olika smikbortagnings sevetter eller aa vad man nu ska kalla dem, tycke dem var så söta så jag var tvungen xD och dem kostade mellan 5 och 3 kronor så det är jätte bra. Nån mascara för att jag vill typ, jag behövde inte den egentligen men aja ;) Sen köpte jag en bronzer vilket jag har velat ha en ny ganska länge nu så jag köpte denna, jätte fin färg och funkar jättebra för min hudton. Jag fick också en liten argan oil av mamma när jag kom hem, jag bor inte hemma just nu så jag har inte varit här på länge och min mamma gillar att köpa små hårprodukter till mig xD
Sen så ville jag ha lite fler doftljus att ha i min lägenhet så jag köpe två som ska lukta som körsäbär och alla som känner vet att jag är helt obsessed men körsbär.

♥ JoannaTherese

Häj! Jag heter obviosly Joanna c: Jag har bloggat på måånga bloggar förut men har alltid slutat det har varit så att jag vill men orkar inte fortsätta efter ett tag men nu ska jag verkligen försöka att fortsätta länge!
Just nu bloggar jag på två bloggar, den här och en som är anonym så jag kommer inte att säga vad den heter. Det är bara en random blogg men jag skriver inte om min vardag utan bara om tankar osv. Iaf så hoppas jag att ni alla stannar och forstätter att läsa min blogg och kommenterar mycket ;)

jEAN