While i was gone

 
Medalj från en cheerleading tävling.
 

#earthhour

Earth hour och kesella (Y)


20130322

Jag var påväg och när jag kom fram till Fridhemsplan så stog det att min buss gick om två minuter så jag gick ut, såg att den stog där så jag började springa men precis när jag kom fram så åkte den och jag ba FML. Så kollade jag när nästa buss skulle komma och de stog 13 mintuer så jag ba "nä Joanna vi tar jag går hem" sååå jag gick hela vägen och kom fram innan bussen så nu känner jag mig fett bra dagens träning liksom så det ska vi fira med en chips påse lol.
 

Studio session


20130321

iDag så hade jag inte skola alls så jag passade på att sova länge xD sen mötte jag Sandra i slussen och tjugo i två då åkte vi till Nacka Forum för att hon skulle kolla på ett par vita byxor och jag ville bara kolla runt lite i affärer och jag köpte faktiskt ett par byxor och en topp.
Byxorna är från Carlings och kostade 399kr. Toppen är från New Yorker och kostade 139kr

Reference of Sweden

Måste bara göra en preview på shampoot jag köpte förut. Jag har ju använt det några gånger nu och jag gillar det hur mycket som helst! REKOMMENDERAR verkligen!
Jag har länge tänkt att jag skulle beställa Wen shampoot/balsam. Jag har hört av många till och med min frisör och läst de typ över allt att det egentligen inte är bra att använda shampoo som löddrar för de tar bort alla narturliga oljor i håret och det kan slita mycket på håret och speciellt om man anväder de ofta. Vet att det är många som använder shampoo nästa varje dag och/eller kanske varje dag och det är verkligen inte bra. Om man gör de under en lång tid så kommer håret att se väldigt slitet och frissigt ut och de vill man ju inte ;)
Men det bästa med det här shampoot percis som Wen, det lörddrar inte och när man använder de så känner man att de varkligen tvättas även fast de inte alls känns som vanligt shampoo som löddrar (och sen så luktar mitt REF shampoo jätte gott). Mitt hår blev jätte mjukt och liksom bara härligt :D så Jag tycker att ni ska köpa de här shampoot eller vilket som helst som inte löddrar för de är verkligen bra för erat hår!
Jag köpte de på Head Spot i Nacka Forum och dem kostade 399kr tillsammans.

20130319

Hade bara en lektion idag för att just nu på min skola är det musik intagningar som görs hela denna vecka för de nya ettora, (Jag går på Kulturama btw). Så vi har inga musik lektioner denna vecka alls :)
Efter lektionen så åkte jag hem och pluggade lite matte för att vi har matte prov imorn och jag känner mig fett osäker på de just nu så jag ska plugga hela kvällen, fan jag måste klara detta!!!! :O Efter lite puggande så kollade jag på massa youtube klipp och sen somnade jag lol och vaknade nu :P Venne vad jag ska göra nu, är väldigt utråkad... Ska typ äta ngt haha sen plugggga D:
Bild på mig från nyår

Teen Wolf

Ska snart sova men först ska jag kolla på två avsnitt av Teen Wolf. För er som inte vet vad det är eller bara inte har kollat på de borde göra de :) Det är ganska bra och Scott (huvdrollen) är sjukt snygg och de gör serien bättre. Det är ganska många saker som är lite fula typ fult gjort men det är en serie av MTV så whatever han är snygg så de funkar ;)

20130317

Nu är jag hemma från cheerleading träningen och från middag med 9 tjejer från laget. Vi åt på Pizza Hut på medborgarplatsen. Jag har typ aldrig ätir på Pizza Hut och de var jätte gott! Det var jätte kul att få lära känna dem bättre och liksom utanför träningarna och jag hoppas verkligen att vi kommer att ha flera lagkvällar.
(Saknas två på bilden)
 

Våffelhuset

Sandra sov över här hos mig i lägenheten och på morgonen åkte vi till Våffelhuset på Fridhemsplan för att äta frukost. Det var hur gott som helst! Jag kan verkligen rekomendera att åka dit. Det var också bra pris tyckte jag så vi får se jag kanske äter frukost där någon dan innan skolan :)

Ikea

Igår efter skolan åkte jag och min pappa till Ikea och köpte nya glas, tallrikar, bestik och lite sånt..
Jag har gjort en rejt till Ikea också:
IKEA
 
Jag gillar verkligen att åka till Ikea. Det är lite som ett äventyr varje gång man åker. Det är stort och fräscht, det finns mycket att välja mellan. Varje gång jag har åkt ifrån Ikea så har jag varit nöjd.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

God Morgon


Börjar igen

Nu ska jag börja blogga igen :D Jag tog en paus i bara en vecka typ men ända så var det många som sa till mig att jag skulle börja igen så de ska jag göra. Slutade för att det tog slut mellan mig och min kille och de gjorde att jag tappade moivation till inprincip allt, jag orkade inte helt enkelt...

:(

Har inte skrivt nått nlägg nu på några dagar för att jag har inte mått så bra.. Ville bara skriva de, venne när jag börjar uppdatera som vanligt igen.

Musikteoriprov

Hej, just nu är jag i skolan och ska precis skriva ett musik teoriprov :o önska mig lycka till :)


Måndag

Jag har ingen skola idag så jag åkte till Nacka Forum och hälsade på min kompis Sandra som praktiserar där inne på Jackie. Vi åt lunch tillsammans och sen så gick jag in på Head Spot och köpte ett shampoo och balsam. Jag har bestämt mig för att bara använda salongs shampoo och balsam för det är helt enkelt mycket bättre och jag har fått väldigt slitet hår för att jag rakpermanentade det för typ två år sen och efter det så började jag att platta mitt hår jätte mycket så det är jätte slitet nu :/ 
Men iaf de shampoot jag köpte är ifårn Reference of Sweden, REF. Jag har inte testat de förut men jag hat hört mycket bra om den så jag vill verkligen testa det :)
Något som är jätte bra också är att det är 5 care, 5 shine och bara 1 volume. Jag vill inte ha onödig volym i mitt hår för jag har redan mycket volym i mitt narturliga lockiga hår och det räcker xD

Frukost

Amarican pancakes ❤


20130302

Idag så var jag i Nacka Forum med mamma och köpte lite små saker jag behövde. Två BH:ar, tre par trorsor och sånna topps eller vad det heter xD från H&M. Men som ni ser så glömde dem ta bort den där "WARNING" saken som är där för att för störa varan om man snor den typ så jag måste åka tillbaka för att få bort den, jag vill inte testa att ta bort den själv för då komma allt förstöras och det orkar jag inte :) Sen åkte vi till Coop och handlade och nu är jag hemma i Värmdö (hos mina färäldrar). Ikväll ska jag bara kolla på Mello med familjen som inte ser så ofta nu förtiden :/

Följ mig på instagram - JoannaTherese